o


Wikioo.org   —   Enciklopedija likovnih.

Cilj projekta je ustvarjanje visoko kakovostne, najbolj celovito in dobro strukturirano spletno zbirko likovne umetnosti. Upamo, da bo klasično umetnost malo bolj dostopna in razumljiva, in prav tako želeli zagotoviti novo obliko interakcije med sodobnimi umetniki in občinstvom. V prihodnosti načrtujemo zajema celotno zgodovino umetnosti -. Od jamskih umetniških del na nove talente danes

Wikioo sistem polnjenja temelji na načelu wiki, tj prosti polnjenje in urejanje vsebine spletne strani, ki ga tisti, ki želijo sodelovati v projektu. Kakovost in zanesljivost informacij, ki bodo zagotovili dosledno moderiranje vseh novostih.

Wiki funkcionalnost spletne strani je še vedno v fazi razvoja in mi se trudimo, da se odpre uredniške oddelek za javnost. zahtevajo povabilo in bomo vas obvestili, ko bo pripravljena.

Na spletni strani predstavlja tako javna umetniška dela in dela, ki so zaščitene z avtorskimi pravicami domen. Slednje so objavljene na spletni strani, v skladu z načelom pravične uporabe, ker:

  1. so zgodovinsko pomembnih umetnin;
  2. slike so le, ki se uporabljajo za informativne in izobraževalne namene;
  3. slike so na voljo na spletu,
  4. slike so nizke kopije ločljivosti izvirnih umetniških del in so neprimerni za komercialne namene.

Če ste imetnik avtorskih pravic umetniškega dela, ki se uporablja za Wikioo.org in se ne strinjam, da je njegova uporaba na kraju samem v skladu z načelom pravične uporabe, se obrnite na nas po e-pošti.

Posebna zahvala mesta Wahooart.com za informacije in podporo!